Gemeente vastgoed

Gemeente vastgoed2020-01-13T14:22:38+02:00

Gemeentelijk vastgoed

Gemeente vastgoed duidt op het vastgoed (panden, kantoren, zalen etc.) wat in het bezit is van een gemeente. Het is zonde als dit vastgoed leeg staat. Dit is ook de reden waarom er veel gemeentes zijn welke een beleid hebben om leegstand tot een minimum te beperken. De oplossing is het verhuren van gemeentelijk vastgoed. Zo wordt er gebruik gemaakt van de gemeentelijke accommodaties en kunnen inwoners van de gemeente profiteren van het voor verhuur ter beschikking gestelde vastgoed.

Verhuur nu vastgoed in uw gemeente

Het uitvoeren van het gemeentebeleid is eenvoudig wanneer u kiest voor gemeentemakelpunt.nl. Voor een eenmalig scherp tarief ontwikkelen wij voor uw gemeente een makelpunt website op maat. Zo wordt het eenvoudig om de ruimtes voor verhuur aan te bieden. Op deze wijze komen vraag en aanbod binnen uw gemeente samen. Neem nu de eerste stap, kom in contact met ons door het aanvragen van een offerte!

Ook een eigen makelpunt?

Gemeentemakelpunt.nl maakt graag een offerte voor een makelpunt in uw gemeente. In de website wordt een module gebouwd waarmee uw gemeente locaties kan toevoegen welke verhuurd kunnen worden. Voor een eenmalig bedrag wordt uw gemeentemakelpunt volledig ingericht, daarna betaalt u enkel nog de hosting- en onderhoudskosten.

Makelpunt Aanvragen